Overslaan en naar de inhoud gaan

Baby on the way

De Chocoladefabriek is in blijde verwachting van de eerste baby, uiteraard met liefde gemaakt! Voor de vrouwelijke bewoners meer dan reden genoeg om mama in spe Sofie te verwennen met een heuse baby shower.

Op initiatief van bewoner Tineke werden alle vrouwelijk bewoners bij haar thuis uitgenodigd om Sofie in de bloemetjes te zetten ... of eerder in de pampers misschien! Uiteraard mochten de toekomstige oma's en enkele hartsvriendinnen van Sofie niet ontbreken. Naast een heuse pampertaart werden er allerhande nuttige cadeautjes geschonken, waarmee de toekomstige ouders weldra aan de slag kunnen gaan. Ook ontwierpen ze samen een vierluik om de kinderkamer te versieren.

Voor de mannelijke bewoners was deze geplande gelegenheid dan weer de reden voor een spontane samenkomst met elkaar. Bewoner Peter zette zijn deuren open voor de mancave van de avond. Of dat uiteindelijk wel zo spontaan was gebleken als ze wilden laten uitschijnen, laten de vrouwen in het midden. 

Een fijne namiddag liep uit tot een fijne avond, voor beide geslachten ... al kennen ze nu nog altijd het geslacht van de baby niet. Daarop is het nog heel even wachten! 

Ook vanwege De Chocoladefabriek wensen we Sofie en Niels een welgemeende proficiat!

Wat leeft er in De Chocoladefabriek?

Skilpod strijkt neer in Nerem

Voorjaar 2023 - De Chocoladefabriek gaat de samenwerking aan met Skilpod voor de bouw van 11 ééngezinswoningen. Skilpod is de referentie voor moderne en betaalbare nieuwbouw! 

Lees meer

Staycation

Wonen in De Chocoladefabriek in Nerem, dat heeft wel wat te bieden! Een rustige deelgemeente van Tongeren, middenin het groen: daar is ontspanning verzekerd ... en door haar centrale ligging biedt Nerem ook heel wat troeven op gebied van cultuur en gastronomie dichtbij huis.

Lees meer

Bewoners organiseren nieuwjaarsreceptie

Op 18 januari organiseerden de bewoners een nieuwjaarsreceptie voor elkaar. De eerste bewoners zijn nu ruim een jaar ingetrokken en staken de koppen samen om het nieuwe jaar feestelijk in te luiden.

Voor de nieuwe bewoners de ideale kans om kennis te maken met hun buren!

Lees meer

Bezoek op afspraak, zondag 20 oktober

Fase 1 in het bestaande gebouw is bijna afgewerkt. De nieuwbouwappartementen worden met fase 2 opgestart. Benieuwd hoe het er vandaag op de Chocoladefabriek aan toe gaat? Wat er nog te koop is en hoe de nieuwbouwplannen eruit zien? Schrijf je in voor een bezoek op 20 oktober. 

Lees meer

K3 filmt nieuwe videoclip in De Chocoladefabriek

Voor K3's nieuwe videoclip Altijd Blijven Dromen liet Studio 100 hun oog vallen op De Chocoladefabriek. Een paar maanden geleden kregen we hun aanvraag binnen: iemand binnen Studio 100  herinnerde zich uit eerdere opnames de hoge plafonds, en zag hierin de ideale locatie voor enkele scènes die van bovenaf moesten worden gefilmd. Gecharmeerd door het monumentale gebouw, wilde de crew de volledige clip opnemen in De Chocoladefabriek. Maar was dat nog wel haalbaar: zo'n grote productie in een gebouw dat nu grotendeels bewoond is?

Lees meer

RES-award voor De Chocoladefabriek

Elk jaar worden de prestigieuze Real Estate Society (RES) awards uitgereikt, de Oscars van de vastgoedwereld. In Knokke vond gisteren de uitreiking plaats. In de categorie residentieel vastgoed nam de Chocoladefabriek de award mee naar huis. 

Lees meer

Naar boven