Overslaan en naar de inhoud gaan

Nieuwbouw - Woningen

Skilpod

Anders bouwen is de toekomst!

 

Skilpod heeft als missie om de bouwwereld op zijn kop te zetten. Ze leggen zich niet neer bij hoe het altijd al geweest is. Ze geloven dat een eigen woning bouwen anders kan: zonder stress en gedoe, op een slimmere manier.

Ze streven naar een wereld waarin een eigen huis niet weggelegd is voor de happy few, maar iedereen toegang heeft tot een stijlvolle en degelijke thuis. Zonder compromissen op vlak van prijs, kwaliteit of duurzaamheid.

 

11 ééngezinswoningen

Een eigen stuk grond op de historische site van De Chocoladefabriek? Skilpod zal deze zomer 11 grondgebonden ééngezinswoningen realiseren haaks op het herbestemde fabrieksgebouw. Moderne, ecologisch woningen aan een betaalbare prijs. 

 

BEN-woningen

Alle woningen dragen het BEN-label. Dat betekent dat ze bijna-energieneutraal zijn. Er wordt zo weinig mogelijk energie verbruikt en er wordt ook hernieuwbare energie geproduceerd. Een goed geïsoleerde buitenkant en een vooruitstrevende technische installatie binnenin verzekeren je van een laag verbruik en dus energiezuinig wonen.  

 

Aandacht voor levenskwaliteit

Net zoals bij de lofts in het bestaande gebouw, kunnen de bewoners van de nieuwbouw genieten van een groene en open omgeving. Kom op adem in natuurgebied De Kevie of in de grootste gemeenschappelijke tuin die Limburg rijk is. De gedeelde tuin is een plek van ontmoeting en ontspanning.

 

Zicht op De Chocoladefabriek, in de schaduw van het kasteel Rosmeulen

De Chocoladefabriek is niet het enige bijzondere gebouw in de Neremstraat. Ertegenover ligt ook Kasteel Rosmeulen. Dit landhuis wordt omgeven door een groot landschapspark en is enkel bereikbaar via een bruggetje over het water. Een romantisch zicht op een boogscheut van jouw nieuwe thuis.

 

Deel van het geheel

De nieuwbouwwoningen passen volledig in het ontwerp en de filosofie van het woonproject. De combinatie restauratie en nieuwbouw versterkt op alle vlakken de dynamiek van het totale project. De verschillende woontypes binnen het totale project geven op elke woonbehoefte een antwoord.

 

Zonnig, gezellig en rustig gelegen

De ruimtes van de woningen zijn slim ingedeeld. Dat maakt het compact en gezellig wonen, met alle voordelen van het totale project. De woningen beschikken over een ruim en zonnig terras voor de woning, ideaal voor een zondagse brunch of doordeweekse aperitief. Achter de woning is er een tweede terras dat aansluit op de private tuin. In de zon vertoeven en genieten in alle rust kan hier in de namiddag.

 

Skilpod helpt u met al uw vragen over het project!

Bent u geïnteresseerd in dit project en wenst u meer informatie? Klik dan hier!

 

Naar boven