Overslaan en naar de inhoud gaan

Contact

Info 

 

De 1ste fase is afgerond!

 

Nadat de Chocoladefabriek zelf werd getransformeerd naar woonproject, worden er in de 2de fase 18 nieuwbouwappartementen en 11 rijwoningen toegevoegd aan het geheel: slim ontworpen, duurzaam en met alle voordelen van het totale project.

De visie van de Chocoladefabriek wordt overal en tot in detail doorgetrokken.  De fusie van deze bijzondere kenmerken maken een uitzonderlijk kader om te wonen.

 

Heb je een vraag over het project?


Aarzel niet om je vragen te stellen!

Per telefoon of per mail: dat kies je helemaal zelf! Onze contactgegevens vind je hier. We beantwoorden je binnen één dag! Check zeker je spam-folder indien je geen antwoord zou hebben ontvangen. 

Heb je je oog laten vallen op ons project, maar is je huidige woning nog niet verkocht? Of wat met je lopende lening? Meld je aan voor onze nieuwsbrief via onze woonadviseurs. Zij denken mee met jouw individuele proces en houden je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in ons project. De gegevens van onze woonadviseurs vind je hier.

 Contactgegevens

Neremstraat 240 t/m 292
3700 Tongeren

+32 473 642 007

info@dechocoladefabriek.be

Onze woonadviseurs

Voor de nieuwbouwwoningen van Skilpod neem je contact op met Jens Schrijvers.

Voor de laatste loft in het herbestemde fabrieksgebouw, loft C1, staat Joris Geens je graag te woord.

Onze woonadviseurs wijzen je de weg!

Joris Geens

Jens Schrijvers
Skilpod (Geel)
+32 (0) 14 58 01 52
www.skilpod.com
Jens.Schrijvers@skilpod.com
 

Jansen Real Estate

Joris Geens

Joris Geens
Jansen Real Estate (Zonhoven)
+32 (0) 11 39 90 50
www.jansenrealestate.be
Joris.Geens@jansenrealestate.be

Jansen Real Estate

Gelieve je contactgegevens hier in te vullen:

Velden met een asterisk (*) zijn verplicht. Wij gaan vertrouwelijk om met uw gegevens (Lees hier ons Privacybeleid).

 

Gelieve 1 of meerdere keuzes aan te vinken:

  
 


 


 
CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.


 

Voor de nieuwbouwwoningen van Skilpod neem je contact op met Jens Schrijvers via Jens.Schrijvers@skilpod.com

Locatie

Neremstraat 240 t/m 292, 3700 Tongeren

Klik hier om naar Google Maps te gaan.

Nerem?!
Wat heeft dat te bieden?

Lees hieronder welke troeven er in de nabije omgeving zoal te vinden zijn!

Wonen in Nerem: de ideale plek!

Wonen in het woonproject van de Chocoladefabriek, dat heeft wel wat te bieden! Een rustige deelgemeente van Tongeren, middenin het groen: daar is ontspanning verzekerd ... en door haar centrale ligging biedt Nerem ook heel wat troeven op gebied van cultuur en gastronomie dichtbij huis.

Het vakantiegevoel kun je perfect thuis oproepen in De Chocoladefabriek. De grote gemeenschappelijke tuin ligt in het verlengde van natuurgebied De Kevie, waardoor je de wilde fauna en flora van heel dichtbij kan spotten. De moestuin is ook een meerwaarde voor elke bewoner, maar zeker voor wie groene vingers wil leren kweken. Samen met enkele kenners kun je mee de knepen van het vak leren. En de kinderen kun je laten ravotten aan de houten speeltuigen, terwijl je rustig van het zonnetje geniet. De oude fabriekshal werd omgetoverd tot een gemeenschappelijke ruimte, waar de bewoners onder andere kunnen badmintonnen. 

Maar ook in nabije omgeving van Nerem is nog veel te ontdekken! Op gastronomisch gebied zijn de Tongenaren echt wel verwend. In Tongeren vind je maar liefst 3 restaurants met een Michelin-ster, met daarnaast nog veel meer verfijnde keukens verspreid over het centrum. Ook Nerem zet zich met restaurant Sjalotte op de gastronomische kaart, en dat op wandelafstand van de Chocoladefabriek!

Als oudste stad van België, is er ook op cultureel vlak heel wat te beleven in Tongeren. Het centrum op zich is een open museum, met de Romeinse muur als één van de vroegste restanten van onze rijke geschiedenis. Ook de middeleeuwen tekenen de horizon van Tongeren, met eeuwenhouden stadspoorten die je welkom heten. Via een bezoekje aan de Moerenpoort geniet je bovendien van een panoramisch uitzicht over de glooiende landschappen. 

De gotische Basiliek rijst statig vanaf elke invalsweg naar Tongeren, en vormt al eeuwenlang een haven voor pelgrims op heiligdomsvaart. Hieruit groeide ook de zevenjaarlijkse Kroningsfeesten. Voor de echte historici is het Gallo-Romeins Museum een onmisbare uitstap. Vaste tentoonstellingen geven een uitgebreid overzicht van onze menselijke geschiedenis, terwijl de jaarlijkse voorstellingen verdiepen in specifieke samenlevingen en tijdperken. Voor kinderen zijn er allerlei educatieve activiteiten om op een speelse manier te ontdekken. Geen wonder dat het museum als beste van Europa is geprijsd!  

Op de Grote Markt van Tongeren is Ambiorix een waar ankerpunt. Hij symboliseert onze Gallo-Romeinse geschiedenis perfect. Als Germaanse Galliër, nam hij het op tegen de Romeinen. Een strijd die in ons cultureel geheugen is blijven hangen. Voor de Tongenaren is hij ook letterlijk een anker. Daar waar vrienden afpreken voor een avondje uit, of jonge veulens hun geliefden ontmoeten; Ambiorix was er steeds bij!

Sinds enkele jaren concentreert de stad Tongeren verschillende culturele festiviteiten in de zomer tijdens het MoMeNT-festival. Hierbij worden toneel, muziek, film, straatkunst, lezingen en ontmoetingen gebundeld rond het begrip tijd. Het festival zoals we het de laatste jaren hebben ervaren, kan helaas niet doorgaan. Maar het thema tijd dezer dagen geeft genoeg inspiratie voor alternatieven. Wij Tongenaren zijn alleszins benieuwd!

Ook sportievelingen kunnen hun hartje ophalen in Tongeren. Naast de talloze fiets- en looppaden in de ruime omgeving van Tongeren, biedt ook het centrum heel wat op sportief vlak. Onlangs werd het stadspark De Motten vernieuwd, met een looppiste, een skatepark en verschillende sportvelden. Bij die vernieuwing werd ook de rivier De Jeker terug open gelegd, waarlangs je zowel rustig kan kuieren als actief de stroom af kan peddelen met een initiatie sup'en. 's Zomers wordt het centrum deels autoluw gemaakt, zodat je in alle rust en veilig kan genieten van wat onze stad te bieden heeft!

 

Naar boven