Overslaan en naar de inhoud gaan

Torenlofts

Kantoor C1

In de toren is de kantoorloft ter beschikking; de woninglofts zijn uitverkocht! Klik hier voor meer info over het kantoor

 

 

Exclusieve torenlofts

In 1909 zette Florent Rosmeulen de Chocoladefabriek op papier. Aan de rechterkant werd peperkoek gemaakt, in het linkse deel de chocolade. Het is dan ook niet toevallig dat de toren aan de linkerkant staat. De cacaobonen werden naar het bovenste verdiep gebracht, en per stap in de productie ging het een verdiep naar beneden. Op het gelijkvloers aangekomen? Dan was de chocolade klaar voor export.

 

Werp een blik op de plannen van de torenlofts onderaan de pagina!

 

Een loft in de toren is een volledige verdieping. Dat maakt de ruimte die je ter beschikking hebt erg bijzonder, met heel veel mogelijkheden. Tijdens de tijdelijke ontwikkeling waren ze erg gegeerd door lokale kunstenaars die er kwamen werken en exposeren. Kunstenaar Stefaan Vermeulen schilderde er Haspengouws landschap van maar liefst 9 meter breed. 

3 torenlofts zijn reeds verkocht. De resterende 3 zijn heel verschillend. Zo is loft C1 op het gelijkvloers een kantoorruimte. Loft C2 is erg ruim: met de mezzanine erin kom je op 256 m² bewoonbare oppervlakte. In loft C5 bevinden alle vertrekken zich op het gelijkvloers en heb je met 198 m² voldoende ruimte om comfortabel te leven.

"Een loft in de toren is

een volledige verdieping"

Neem contact op

Specifieke informatie is te verkrijgen via info@dechocoladefabriek.be. Maak een afspraak met een makelaar of vul het contactformulier in om een bezoek te plannen.

Werp een blik op de plannen van de torenlofts onderaan de pagina!

Bekijk de plannen

Overzicht herbestemming (fase 1)

 

Overzicht woonvolumes

 

 

Indeling torenlofts (type C)

 

  • Loft C1 is een kantoorruimte op het gelijkvloers, uitgebreid met een mezzanine. Onderaan is een ontvangstruimte met aansluitend een open werkruimte. Onder de mezzanine zijn er 2 afgesloten vergaderruimtes. De mezzanine is voorzien van een keuken met een grote voorraadruimte. Aansluitend is de eetruimte met lounge.*

    * Op dit moment is de kantoorruimte nog volledig in te richten. Op zoek naar een kantoorruimte met specifieke noden? Dan heb je hier nog alle mogelijkheden! 

Klik hier voor meer info over de kantoorloft

Kantoorruimte C1 - Snede Kantoorruimte C1 - Indeling

 

  • Loft C2 is verkocht.

 

  • Loft C3 is verkocht.

 

  • Loft C4 is verkocht.

 

  • Loft C5 is verkocht.

 

  • Loft C6 is verkocht.
Naar boven