Overslaan en naar de inhoud gaan

Torenlofts

Exclusieve torenlofts

In 1909 zette Florent Rosmeulen de Chocoladefabriek op papier. Aan de rechterkant werd peperkoek gemaakt, in het linkse deel de chocolade. Het is dan ook niet toevallig dat de toren aan de linkerkant staat. De cacaobonen werden naar het bovenste verdiep gebracht, en per stap in de productie ging het een verdiep naar beneden. Op het gelijkvloers aangekomen? Dan was de chocolade klaar voor export.

 

Werp een blik op de plannen van de torenlofts onderaan de pagina!

 

Een loft in de toren is een volledige verdieping. Dat maakt de ruimte die je ter beschikking hebt erg bijzonder, met heel veel mogelijkheden. Tijdens de tijdelijke ontwikkeling waren ze erg gegeerd door lokale kunstenaars die er kwamen werken en exposeren. Kunstenaar Stefaan Vermeulen schilderde er Haspengouws landschap van maar liefst 9 meter breed. 

3 torenlofts zijn reeds verkocht. De resterende 3 zijn heel verschillend. Zo is loft C1 op het gelijkvloers een kantoorruimte. Loft C2 is erg ruim: met de mezzanine erin kom je op 256 m² bewoonbare oppervlakte. In loft C5 bevinden alle vertrekken zich op het gelijkvloers en heb je met 198 m² voldoende ruimte om comfortabel te leven.

"Een loft in de toren is

een volledige verdieping"

Neem contact op

Specifieke informatie is te verkrijgen via info@dechocoladefabriek.be. Maak een afspraak met een makelaar of vul het contactformulier in om een bezoek te plannen.

Werp een blik op de plannen van de torenlofts onderaan de pagina!

Bekijk de plannen

Overzicht herbestemming (fase 1)

 

Overzicht woonvolumes

 

 

Indeling torenlofts (type C)

 

  • Loft C1 is een kantoorruimte op het gelijkvloers, uitgebreid met een mezzanine. Onderaan is een ontvangstruimte met aansluitend een open werkruimte. Onder de mezzanine zijn er 2 afgesloten vergaderruimtes. De mezzanine is voorzien van een keuken met een grote voorraadruimte. Aansluitend is de eetruimte met lounge.*

    * Op dit moment is de kantoorruimte nog volledig in te richten. Op zoek naar een kantoorruimte met specifieke noden? Dan heb je hier nog alle mogelijkheden! 
Kantoorruimte C1 - Snede Kantoorruimte C1 - Indeling

 

 

 

  • Loft C2 is een ruime woning gelegen op de 1ste verdieping, uitgebreid met een mezzanine. Onderaan geniet je in een open kook- en leefruimte, die aansluit op een inpandig terras. Zowel de boven- als de benedenverdieping zijn voorzien van een slaapkamer, met elk aansluitend een badkamer en een dressing.
Loft C2 - Snede Loft C2 - Indeling

 

  • Loft C3 is verkocht.

 

  • Loft C4 is verkocht.

 

  • Loft C5 is een ruime woning gelegen op de 4de verdieping. Deze loft is een enkele verdieping, en daarmee ideaal voor als je alles toegankelijk wil hebben op het gelijkvloers. Zo kun je genieten in een open kook- en leefruimte, die aansluit op een inpandig terras. Verder bevat de loft 2 slaapkamers, een badkamer en een dressing.
Loft C5 - Dwarsdoorsnede Loft C5 - 4de verdieping
  • Loft C6 is verkocht.
Naar boven