Overslaan en naar de inhoud gaan

Nieuwbouw

Nieuwbouw in het verlengde van de Chocoladefabriek

Aan de rechterkant van het fabrieksgebouw worden weldra 18 nieuwbouwappartementen gebouwd: slim ontworpen, duurzaam en met aandacht voor levenskwaliteit. De visie van het woonproject wordt volledig doorgetrokken in het nieuwe gedeelte. 

 

Intelligente energieoplossingen

De nieuwbouwappartementen dragen allemaal het BEN-label. Dat betekent dat ze bijna-energieneutraal zijn. Er wordt zo weinig mogelijk energie verbruikt en er wordt ook hernieuwbare energie geproduceerd. Een goed geïsoleerde buitenkant en een vooruitstrevende technische installatie verzekeren je van een laag verbruik en dus energiezuinig wonen.  

Aandacht voor levenskwaliteit 

Net zoals bij de lofts in het bestaande gebouw, kunnen de bewoners van de nieuwbouw genieten van een groene en open omgeving. Kom tot adem in natuurgebied de Kevie of in de grootste gemeenschappelijke tuin die Limburg rijk is. De gedeelde tuin is een plek van ontmoeting en ontspanning. 

Zicht op het kasteel 

De Chocoladefabriek is niet het enige bijzondere gebouw in de Neremstraat. Ertegenover ligt ook Kasteel Rosmeulen. Dit landhuis wordt omgeven door een groot landschapspark en is bereikbaar via een bruggetje over het water. Een uitzicht om dagelijks van te genieten.  

Deel van het geheel 

De nieuwbouwappartementen passen volledig in het ontwerp en de filosofie van het woonproject, de bewoners maken deel uit van de gemeenschap. De combinatie restauratie en nieuwbouw versterkt op alle vlakken de dynamiek van het totale project. De verschillende woontypes binnen het totale project geven op elke woonbehoefte een antwoord.

Zonnig, gezellig, groot terras 

De ruimtes van de appartementen zijn slim ingedeeld. Je kan kiezen tussen 1 of 2 slaapkamers. Dat maakt het compact en gezellig wonen, met alle voordelen van het totale project. De appartementen beschikken over een ruim en zonnig terras, ideaal voor een zondagse brunch of doordeweekse aperitief.

Blijf op de hoogte

De verkoop van de nieuwbouwappartementen start binnenkort. Wil je als eerste op de hoogte gebracht worden of heb je in de tussentijd al vragen? Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier of via info@dechocoladefabriek.be

 

Naar boven