Overslaan en naar de inhoud gaan

Nieuwbouw

Nieuwbouw in het verlengde van de Chocoladefabriek

Aan de rechterkant van het fabrieksgebouw worden weldra 18 nieuwbouwappartementen gebouwd met het BEN-label: slim ontworpen, duurzaam en met aandacht voor levenskwaliteit. De visie van het woonproject wordt volledig doorgetrokken in het nieuwe gedeelte. 

 

Werp een blik op de plannen van de nieuwbouwappartementen onderaan de pagina!

BEN-label: intelligente energieoplossingen

De nieuwbouwappartementen dragen allemaal het BEN-label. Dat betekent dat ze bijna-energieneutraal zijn. Er wordt zo weinig mogelijk energie verbruikt en er wordt ook hernieuwbare energie geproduceerd. Een goed geïsoleerde buitenkant en een vooruitstrevende technische installatie binnenin verzekeren je van een laag verbruik en dus energiezuinig wonen.  

Aandacht voor levenskwaliteit 

Net zoals bij de lofts in het bestaande gebouw, kunnen de bewoners van de nieuwbouw genieten van een groene en open omgeving. Kom op adem in natuurgebied De Kevie of in de grootste gemeenschappelijke tuin die Limburg rijk is. De gedeelde tuin is een plek van ontmoeting en ontspanning. 

Zicht op het kasteel 

De Chocoladefabriek is niet het enige bijzondere gebouw in de Neremstraat. Ertegenover ligt ook Kasteel Rosmeulen. Dit landhuis wordt omgeven door een groot landschapspark en is enkel bereikbaar via een bruggetje over het water. Een uitzicht om dagelijks van te genieten.  

Deel van het geheel 

De nieuwbouwappartementen passen volledig in het ontwerp en de filosofie van het woonproject, de bewoners maken deel uit van de gemeenschap. De combinatie restauratie en nieuwbouw versterkt op alle vlakken de dynamiek van het totale project. De verschillende woontypes binnen het totale project geven op elke woonbehoefte een antwoord.

Zonnig, gezellig, groot terras 

De ruimtes van de appartementen zijn slim ingedeeld. Je kan kiezen tussen 1 of 2 slaapkamers. Dat maakt het compact en gezellig wonen, met alle voordelen van het totale project. De appartementen beschikken over een ruim en zonnig terras, ideaal voor een zondagse brunch of doordeweekse aperitief.

Neem contact op

De verkoop van de nieuwbouwappartementen is gestart. Heb je interesse? Maak een afspraak met een makelaar of vul het contactformulier in om meer info te krijgen

Werp een blik op de plannen van de nieuwbouwappartementen onderaan de pagina!

 

Bekijk de plannen

Overzicht nieuwbouwappartementen (fase 2)

 

 

Overzicht woonvolumes

 

Indeling per verdieping

 

 

Fase 2 - Gelijkvloers

Fase 2 - Gelijkvloers

Fase 2 - 1ste verdieping

Fase 2 - 1ste verdieping

Fase 2 - 2de verdieping

Fase 2 - 2de verdieping

Fase 2 - 3de verdieping

Fase 2 - 3de verdieping

Fase 2 - 4de verdieping

Fase 2 - 4de verdieping

Fase 2 - 5de verdieping

Fase 2 - 5de verdieping

Naar boven